Over
Podium34

Podium34 is het nieuwe podium in de Willibrord Kerk in Borger. Podium34 zet een gevarieerd programma neer voor alle doelgroepen, gepaard met diverse workshops. Het doel van Podium34 is om een gezond popklimaat neer te zetten in Borger en om een nieuwe speelplek voor (jonge) popacts in Drenthe te faciliteren. Podium34 is een initiatief van Stichting The Bake Shop.
Podium34 is het nieuwe podium in de Willibrord Kerk in Borger. Podium34 zet een gevarieerd programma neer voor alle doelgroepen, gepaard met diverse workshops. Het doel van Podium34 is om een gezond popklimaat neer te zetten in Borger en om een nieuwe speelplek voor (jonge) popacts in Drenthe te faciliteren. Podium34 is een initiatief van Stichting The Bake Shop.

The Bake Shop

Stichting The Bake Shop is een vrijwilligersorganisatie die zich voornamelijk focust op talentontwikkeling en evenementen om dit te ondersteunen. The Bake Shop organiseert diverse evenementen, namelijk Drentsch Peil XL, SPY Festival, The Bake Shop Presents! en nog vele andere. Naast deze lopende projecten is The Bake Shop druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe projecten waar ze zoveel mogelijk speelplekken kunnen creeren voor talentvolle acts uit het Noorden.

The Bake Shop zet zich in voor alle Drentse acts die hulp nodig hebben om hun act te verbeteren en om ze op de kaart te zetten. Mocht je hulp nodig hebben, neem dan contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Tickets

Koop je tickets voor onze events online, de tickets kan je bij het programma kopen door op “koop ticket’ te drukken.

Al onze ticketprijzen online zijn exclusief service kosten.

Het is ook mogelijk om je tickets aan de deur te kopen, maar let op! Wil je zeker zijn dat je erbij bent? Haal dan je ticket online.

Als je online een ticket hebt gekocht, dan wordt deze naar het mailadres gestuurd dat je hebt opgegeven. Je kan je ticket uitprinten of laten scannen op je telefoon, het laatste scheelt een hoop papier. Geen mail of ticket ontvangen? Neem contact met ons op.

Huisregels

Bij Podium34 moet je je welkom voelen. Dat betekent een prettige en veilige sfeer voor iedereen. Onze huisregels en algemene voorwaarden maken dit mogelijk.

Stap je bij ons binnen? Dan ga je akkoord met de volgende zaken:

 • Voor een aantal evenementen geldt een entreebewijs, zonder geldig entreebewijs wordt geen toegang verleend.
 • Als bij programma’s een minimumleeftijd geldt, is legitimatie verplicht. Zonder geldig legitimatiebewijs wordt geen toegang verleend.
 • Bezoekers onder invloed van alcohol of drugs wordt de toegang ontzegd.
 • Om veiligheidsredenen kunnen bezoekers worden gefouilleerd en tassen worden doorzocht.
 • Sportclub-geaffilieerde kleding is niet toegestaan.
 • Er is cameratoezicht, Bezoekers van Podium34 accepteren dat ze op beeld kunnen worden vastgelegd.
 • In Podium34 kan de bezoeker worden blootgesteld aan geluidsniveaus boven de 80 dBA. Gehoorbescherming valt onder de eigen verantwoordelijkheid van de bezoeker. 
 • Podium34 schenkt alleen alcohol aan bezoekers van 18 jaar of ouder. Bezoekers die alcohol doorgeven aan personen onder de 18 jaar en personen onder de 18 jaar die alcohol nuttigen, wordt de toegang ontzegd.
 • In het belang van de veiligheid dienen bezoekers de aanwijzingen van het personeel van Podium34 op te volgen.
 • In Podium34 zijn de landelijke regels over het rookverbod van kracht. Roken en het gebruik van e-smokers zijn in het hele gebouw niet toegestaan. Podium34 verhaalt een eventuele boete op de overtreder.
 • Het is niet toegestaan om andere bezoekers hinderlijk, agressief, discriminerend of intimiderend te behandelen.
 • Bij constateren of het ervaren van overlast of intimidatie door een mede-bezoeker in welke vorm dan ook, verzoeken we de bezoeker hier direct melding van te maken bij personeel van Podium34 zoals beveiliging, receptie, barpersoneel, garderobe of glazenhalers, zodat er direct passend opgetreden kan worden.
 • Het is niet toegestaan etenswaren, drank, stickers of stiften mee naar binnen te nemen.
 • Wapens, messen en harddrugs zijn verboden. Wanneer bezoekers deze bij zich hebben, wordt de politie altijd gewaarschuwd.
 • In Podium34 is het niet toegestaan om zonder toestemming professionele (video)camera’s of opnameapparatuur te gebruiken.
 • Er zijn allerlei mensen die tijdens events video’s en foto’s maken; onze eigen foto en video team, maar ook bezoekers. Het kan zijn dat je als bezoeker (on)bewust op de foto wordt gezet. Als je aanwezig bent in Podium34, stem je in met de openbaarmaking cq publicatie hiervan, tenzij nadrukkelijk van tevoren aangegeven dat je dat niet wilt. Aan de foto’s en video’s kunnen geen rechten worden ontleend. Zie je jezelf staan en ben je niet blij met de foto? Neem dan contact met ons op.

Het is in Podium34 niet toegestaan om:

 • Medicatie mee te nemen zonder doktersvoorschrift.
 • Dieren mee te nemen.
 • Backpacks of (rol)koffers mee te nemen.
 • Te handelen in soft- en harddrugs.
 • Goederen (waaronder toegangskaarten) te verhandelen en/of zich schuldig te maken aan heling.
 • Vernielingen, vandalisme en/of diefstal te plegen. Eventueel veroorzaakte schade wordt verhaald op de veroorzaker(s).
 • Zonder toestemming promotiemateriaal te verspreiden in en om het gebouw.
 • Glaswerk mee naar buiten te nemen.
 • Bij overtreding van onze huisregels vervalt de geldigheid van het entreebewijs en / of lidmaatschap en wordt de toegang voor een bepaalde periode ontzegd. Bij overtreding van onze huisregels hebben bezoekers geen recht op restitutie van entree- en / of lidmaatschapsgelden.
 • Bij constatering van ernstige overtredingen worden bezoekers aangehouden en overgedragen aan de politie. Bij constatering van strafbare feiten wordt aangifte bij de politie gedaan.

Vragen en opmerkingen? Stuur een e-mail naar: info@podium34.nl.

Deze huisregels zijn er niet alleen voor jou. Denk alsjeblieft ook aan de buren bij het naar binnen en naar buiten gaan, en bezorg hen geen overlast.

Werken bij Podium34

Lijkt het je leuk om mee te werken aan mooie producties bij Podium34 als bijvoorbeeld barmedewerker, stagemanager, stagehand, geluids/lichttech, gastheer/vrouw of heb je zelf nog toffe ideeen? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Daarnaast houden we van mensen met ambitie. Wil jij iets leren en kunnen wij je daar in verder helpen, laat het ons weten! Aanmelden kan via info@podium34.nl

Wil jij graag stage lopen bij Podium34 of bij The Bake Shop? Dat kan! The Bake Shop is sinds 2021 erkend leerbedrijf. Aanmelden kan via info@thebakeshop.nl